Ruszyła świąteczna akcja Paczuszka dla Maluszka

Fundacja Małych Stópek przyczyniła się do uratowania życia kilkudziesięciu dzieci, którym zapewnia wsparcie materialne przez pierwszy rok życia. Czy pozostawimy je bez świątecznego prezentu? Paczuszka dla Maluszka to akcja podczas której zbieramy i przygotowujemy z ofiarowanych nam darów świąteczne prezenty dla dzieci, które uratowaliśmy od aborcji.

Potrzebne są przede wszystkim artykuły higieniczne: pieluszki jednorazowe, chusteczki nawilżane, kosmetyki do pielęgnacji niemowląt, ale również artykuły dla mam. Z przekazanych artykułów przygotowujemy świąteczne paczuszki, które na święta przekazujemy dzieciom, którymi opiekuje się Fundacja.

Możesz włączyć się w nasza akcję na trzy sposoby:

• przekazując przygotowaną przez siebie świąteczną paczuszkę, którą ofiarujemy wybranemu przez Ciebie maleństwu i jego mamie,
  • artykuły higieniczne dla niemowląt z których samodzielnie przygotujemy świąteczne paczki,
  • przekazując równowartość bądź wielokrotność 100 zł na nasze konto wpisując w tytule przelewu „DAROWIZNA”.

Wszystkie dary można przekazywać na adres Fundacji Małych Stópek:
ul. Tarczyńskiego 4/2
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować