Owoce akcji "Pielucha dla Malucha"

Organizujemy pomoc rzeczową dla kobiet, które wycofały się z zamiaru dokonania aborcji. Dotychczas w 2015 roku udało  nam się rozdać ponad 80 tysięcy pieluszek jednorazowych. Możesz włączyć się w te działania i otoczyć troskliwa opieką uratowane maleństwa oraz ich mamy.

Poprzez gest materialnego wsparcia masz wpływ na decyzje kobiet, które czują się osamotnione nosząc pod sercem swoje dzieci. Możesz sprawić, że wspólnie im pomożemy. Dzięki temu będą mogły poczuć się zaopiekowane, a dana im przez Ciebie pomoc materialna, pomoże podjąć decyzję o urodzeniu własnego dziecka.

Możesz pomóc kobietom, które wycofały się z zamiaru dokonania aborcji na dwa sposoby:
– przesyłając bezpośrednio na nasz adres jednorazowe pieluchy,
– przekazując 50 zł na nasze konto wpisując w tytule przelewu: „DAROWIZNA PIELUCHY”. Każde przekazane nam 50 zł to 100 pieluch dla dzieci, które zostały uratowane z aborcji.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować