Podsumowanie świątecznej akcji "Paczuszka dla Maluszka"

Nasza świąteczna akcja “Paczuszka dla Maluszka” dobiegła końca. Otrzymaliśmy od Was mnóstwo darowizn finansowych oraz paczek z artykułami higienicznymi dla niemowląt i ich mam. Dziękujemy każdemu z Was! Obejrzyj galerię z niektórymi z naszych darczyńców oraz świątecznymi paczuszkami.

Zbiórka “Paczuszka dla Maluszka” zakończyła się 21 grudnia. Przez czas jej trwania otrzymaliśmy chemie kosmetyczną oraz liczne artykuły dla niemowląt oraz ich mam na kwotę 10 tys. zł. Natomiast na konto Fundacji Małych Stópek na jej cel wpłynęło ponad 8 tys. zł. Za przekazane darowizny zakupiliśmy koleją porcję chemii kosmetycznej od firm, które zaoferowały nam bardzo duże rabaty na swoje produkty. Dziękujemy za tę współpracę firmie rodzinnej Makarczykowie za produkty Skarb Matki oraz firmie Pollena Savona za szampony i oliwki marki Bambi, które zostaną przekazane podopiecznym naszej Fundacji.

Dotychczas w  formie świątecznych prezentów przekazaliśmy paczuszki z chemią kosmetyczną dla ponad 150 dzieci. Z radością możemy jednak poinformować, że jesteśmy przygotowani do wysyłki kolejnych paczek i wspierania w ten sposób matek, które zrezygnowały z zamiaru aborcji.

Choć zbiórka w ramach akcji “Paczuszka dla Maluszka” dobiegła końca, kontynuujemy ją przez cały rok prowadząc akcję o podobnym brzmieniu “Pielucha dla Malucha”. Jej celem jest zbiórka pieluszek jednorazowych oraz darowizn na ich zakup. Każdemu dzieciątku, które zostało uratowane od aborcji, zapewniamy roczny zapas pieluszek jednorazowych przez pierwszy rok życia po narodzeniu. Dowiedz się więcej i zakup kolejną porcję pieluch!

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować