Czuwanie obrońców życia

Czuwanie obrońców życia

Zapraszamy w najbliższy piątek na godz. 18.30 do kościoła Ojców Pallotynów na Adorację Najświętszego Sakramentu. Towarzyszyć nam będzie modlitwa różańcowa oraz rozważania związane z obroną wartości ludzkiego życia. Czuwając prosimy Dobrego Boga w intencjach wszystkich działań na rzecz obrony życia nienarodzonych.

Jeśli jesteś w gronie członków Bractwa Małych Stópek, podejmij razem z nami ten duchowy wysiłek i włącz się w pierwszo piątkowe czuwanie przed Najświętszym Sakramentem. Zapraszamy na godz. 18.30 do Kościoła Ojców Pallotynów p. w. św. Jana Ewangelisty ul. Ducha Świętego 9 w Szczecinie. Jeśli nie masz możliwości dołączenia do nas fizycznie, poświęć 30 minut na modlitewne skupienie przed Bogiem w intencji obrony życia w dostępnym dla ciebie miejscu.