Niestety musimy kolejny raz prosić o pomoc

Niestety musimy kolejny raz prosić o pomoc

Musimy, bo nie możemy zostawić brzemiennej kobiety samej sobie. Sytuacja jest taka…

Ona ma 20 lat i jest w 3 miesiącu ciąży. Po kontakcie z Fundacja Małych Stopek, zrezygnowała z zamiaru aborcji. Ojciec dziecka zostawił ją. Rodzina jej się wyparła. Do jutra może zamieszkać u koleżanki. Zawieziemy ją do domu samotnej matki, który z opieki społecznej ściągnie 500 zł na miesiąc… tylko. Resztę pokryjemy my tzn. Fundacja Małych Stópek, o ile pieniądze otrzymamy od Was. Oczywiście po porodzie damy mega wyprawkę (1500 pieluch, ubranka, artykuły higieniczne, wózek). Bardzo prosimy o pomoc. Z pozostałymi przypadkami radzimy sobie, ale ten jest już poza naszymi możliwościami.

Proszę o wpłatę osoby, które jeszcze nam nie pomagały …chociaż kilkanaście złotych. Bardzo proszę o info sms na mój telefon 608752142 o wpłacie.Wtedy bardzo szybko wiem czy mogę podejmować kolejne sprawy …no i mogę osobiście smsem podziękować.

W imieniu ekipy Fundacji Małych Stópek

ks. Tomasz Kancelarczyk

Podaję namiary na konto.

pl. Matki Teresy z Kalkuty 5

nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
bardzo proszę aby w tytule przelewu wpisywać tylko : DAROWIZNA

SWIFT (BIC): GOPZPLPW / IBAN:
PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Jeżeli uzbieramy fundusze dla Anety to ratujemy następne dzieciątko i znowu szukamy pomocników.

W TEJ CHWILI DOSTAŁEM INFO… W OKNIE ŻYCIA, KTÓRE JEST W BUDYNKU, GDZIE TERAZ PRZEBYWAM… ZOSTAWIONO DZIECIĄTKO.