Niestety musimy kolejny raz prosić o pomoc

Musimy, bo nie możemy zostawić brzemiennej kobiety samej sobie. Sytuacja jest taka…

Ona ma 20 lat i jest w 3 miesiącu ciąży. Po kontakcie z Fundacja Małych Stopek, zrezygnowała z zamiaru aborcji. Ojciec dziecka zostawił ją. Rodzina jej się wyparła. Do jutra może zamieszkać u koleżanki. Zawieziemy ją do domu samotnej matki, który z opieki społecznej ściągnie 500 zł na miesiąc… tylko. Resztę pokryjemy my tzn. Fundacja Małych Stópek, o ile pieniądze otrzymamy od Was. Oczywiście po porodzie damy mega wyprawkę (1500 pieluch, ubranka, artykuły higieniczne, wózek). Bardzo prosimy o pomoc. Z pozostałymi przypadkami radzimy sobie, ale ten jest już poza naszymi możliwościami.

Proszę o wpłatę osoby, które jeszcze nam nie pomagały …chociaż kilkanaście złotych. Bardzo proszę o info sms na mój telefon 608752142 o wpłacie.Wtedy bardzo szybko wiem czy mogę podejmować kolejne sprawy …no i mogę osobiście smsem podziękować.

W imieniu ekipy Fundacji Małych Stópek

ks. Tomasz Kancelarczyk

Podaję namiary na konto.

pl. Matki Teresy z Kalkuty 5

nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
bardzo proszę aby w tytule przelewu wpisywać tylko : DAROWIZNA

SWIFT (BIC): GOPZPLPW / IBAN:
PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Jeżeli uzbieramy fundusze dla Anety to ratujemy następne dzieciątko i znowu szukamy pomocników.

W TEJ CHWILI DOSTAŁEM INFO… W OKNIE ŻYCIA, KTÓRE JEST W BUDYNKU, GDZIE TERAZ PRZEBYWAM… ZOSTAWIONO DZIECIĄTKO.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować