Największy w Polsce Marsz dla Życia – Szczecin, 24 kwietnia 2016 r.

Powoli zaczynamy odliczanie do kolejnego Szczecińskiego Marszu dla Życia. Jego tegoroczne hasło brzmi „Mężczyzna Waleczne Serce”, dlatego potrzebujemy wszystkich walecznych i pracowitych wolontariuszy do pomocy, bo do marszu jeszcze tylko miesiąc, a przed nami dużo, dużo pracy. Mamy nadzieję, że jak co roku spotkamy się w licznym gronie, lecz zanim to nastąpi czeka nas wiele przygotowań związanych z nagłośnieniem marszu wśród mieszkańców naszego miasta, aby po raz kolejny lub może po raz pierwszy wyszli 24 kwietnia 2016 r. na ulicę i razem z nami dawali świadectwo o nienaruszalnej wartości życia nienarodzonych. Rozdawanie ulotek, rozwieszanie plakatów oraz przygotowywanie banerów – to wszystko czeka na naszych wolontariuszy, którzy chcą nas wspomóc, a będziemy potrzebować m.in. 100 osób, które otrzymają nasze marszowe koszulki i będą nagłaśniać nasz marsz. Na dziś jesteśmy w trakcie nagrywania teledysku do piosenki tegorocznego marszu dla życia, tworzymy tarcze ze stópkami, które dostanie KAŻDY mężczyzna, biorący udział w marszu. Będziemy również szyć 300-metrowy materiał na który z pomocą uczniów ze szczecińskich szkół przepiszemy adhortację św. Jana Pawła II „Redemptoris Custos”, opowiadającą o niezwykłej roli jaką odegrał św. Józef w historii Zbawienia ludzkości.

Do zobaczenia na Marszu!

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować