Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy!

Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy!

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy przyjmij proszę serdeczne życzenia ode mnie oraz całego zespołu pracowników i wolontariuszy Fundacji Małych Stópek:

Życzymy Tobie otwartego serca na Tajemnicę Śmierci i Zmartwychwstania Chrystusa, pojednania ze sobą i braćmi oraz wdzięczności za życie każdej osoby. Szczególnie w przeżywanym obecnie Roku Miłosierdzia pochylmy się nad tą Tajemnicą. Niech stanie się Ona dla każdego z nas szczególnym darem. Niech doprowadzi do duchowego zmartwychwstania, byśmy umarli dla grzechu, a w Jezusie zmartwychwstaldo nowego życia. Przekaż proszę te życzenia również Twoim bliskim.

PS. Rysunek autorstwa dzieciz przedszkola „Fale” w Szczecinie, które wspomaga Fundację Małych Stópek.

Z Chrystusowym pozdrowieniem,
ks. Tomasz Kancelarczyk