Fundacja Małych Stópek i jej wolontariusze na Festynie Rodzinnym

Fundacja Małych Stópek i jej wolontariusze na Festynie Rodzinnym

Już w najbliższą niedzielę między godziną 15:00, a 18:00 zapraszamy wszystkich mieszkańców Szczecina na Jasne Błonia na Festyn Rodzinny organizowany w ramach Tygodnia Ewangelizacji. Będziemy tam przy specjalnym stoisku wraz z pracownikami Fundacji Małych Stópek oraz wolontariuszami Bractwa Małych Stópek. Będzie szansa, aby nas bliżej poznać, wesprzeć Fundację oraz dowiedzieć się więcej o jej działalność w przestrzeni obrony życia. Chętnie opowiemy również o naszych strategiach edukacyjnych i formach pomocy, której udzielamy naszym podopiecznym mamom i ich maluchom. Szczególnie zapraszamy wszystkich zainteresowanych wstąpieniem w szeregi naszych wolontariuszy, gdyż w niedzielę będzie ku temu okazja.

Do zobaczenia!