Bractwo Małych Stópek już w niedzielę w Poznaniu!

Bractwo Małych Stópek już w niedzielę w Poznaniu!

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk wraz z wolontariuszami Bractwa Małych Stópek już w najbliższą niedzielę tj. 12 czerwca wezmą udział w poznańskim Marszu dla Życia, który w tym roku wyruszy ulicami stolicy Wielkopolski pod hasłem „Z rodziną najlepiej…”. Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców Poznania oraz okolic, którym bliska jest idea obrony życia, aby razem z nami wzięli udział w tym niezwykłym wydarzeniu. Tegoroczne hasło marszu „Z rodziną najlepiej…” tym bardziej powinno nas zachęcić do pojawienia się 12 czerwca na pl. Wolności, bo przecież wszyscy obrońcy życia są nie tylko armią walczącą o życie człowieka, ale również wielką rodziną, którą łączy wspólny cel.
Start: 15:45
Miejsce: pl. Wolności w Poznaniu