Bractwo Małych Stópek już w niedzielę w Poznaniu!

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk wraz z wolontariuszami Bractwa Małych Stópek już w najbliższą niedzielę tj. 12 czerwca wezmą udział w poznańskim Marszu dla Życia, który w tym roku wyruszy ulicami stolicy Wielkopolski pod hasłem “Z rodziną najlepiej…”. Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców Poznania oraz okolic, którym bliska jest idea obrony życia, aby razem z nami wzięli udział w tym niezwykłym wydarzeniu. Tegoroczne hasło marszu “Z rodziną najlepiej…” tym bardziej powinno nas zachęcić do pojawienia się 12 czerwca na pl. Wolności, bo przecież wszyscy obrońcy życia są nie tylko armią walczącą o życie człowieka, ale również wielką rodziną, którą łączy wspólny cel.
Start: 15:45
Miejsce: pl. Wolności w Poznaniu
Do zobaczenia!

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować