Podróż życia ze Szczecina na Jasną Górę. Kto chętny?

Podróż życia ze Szczecina na Jasną Górę. Kto chętny?

Ze Szczecina na Jasną Górę rowerem i… elektrycznym wózkiem inwalidzkim. To może być podróż życia, nie tylko Bartka, ale i Twoja.

Niepełnosprawny Bartek poruszający się na elektrycznym wózku inwalidzkim, ma pragnienie odbycia pielgrzymki życia właśnie takim środkiem lokomocji, ze Szczecina do Częstochowy na Jasną Górę. Będzie z nim opiekun, który jest konieczny przy osobie niepełnosprawnej, ale poszukiwany jest jeszcze KIEROWCA i ROWERZYSTA. Kierowca do prowadzenie samochodu Caritas i osoba, która przez całą pielgrzymkę, jadąc rowerem, będzie asekurowała ,,pędzącego” Bartka.

Dzienna trasa to około 30-50 km.

Termin 1-21 sierpnia.

Koszty podróży pozostają po stronie Caritas.

Chętne osoby proszę o kontakt tel. 608 752 142 lub mailowy na adres kontakt@fundacjamalychstopek.pl

ks. Tomasz Kancelarczyk
wraz z zespołem Fundacji Małych Stópek