Mary Wagner znów w Polsce!

Mary Wagner za każdym razem działała w subtelny, ale bardzo wymowny sposób. Pojawiała się w kanadyjskich klinikach aborcyjnych, trzymając w ręku białą różę, podchodziła do kobiet, które czekały tam na zabieg i rozmawiała z nimi, aby odwieźć je od zamiaru zabicia swojego nienarodzonego dziecka. Kanadyjski sąd zakazał jej zbliżania się do klinik, lecz Mary nie przestrzegła tego zakazu i kolejna jej wizyta w miejscu, gdzie dokonuje się po kilkanaście aborcji dziennie, w konsekwencji skończyła się wyrokiem skazującym Mary na pobyt w więzieniu.
Po odbyciu ostatniej kary Mary przyjechała do Warszawy 22 lipca, aby zagościć w naszym kraju aż do 13 sierpnia. W tych dniach kanadyjska działaczka pro-life odwiedzi:
Warszawę, Kraków, Katowice, Częstochowę, Lublin, Kalisz, Gdańsk, Toruń, Rzeszów, Tarnów, Zakopane, Wrocław i Siemysłów i weźmie udział w Światowych Daniach Młodzieży.
Zainteresowanych spotkaniem z Mary zapraszamy po szczegóły na stronę na facebooku: Mary Wagner w Polsce.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować