Donald Trump PRZECIW aborcji – Hillary Clinton ZA aborcją aż do porodu!

Donald Trump PRZECIW aborcji – Hillary Clinton ZA aborcją aż do porodu!

W swojej ostatniej debacie w Las Vegas kandydaci na prezydenta USA odpowiedzieli na bardzo ważne dla nas obrońców życia pytanie, czy są za aborcją i w jakim wymiarze.

https://www.youtube.com/watch?v=mScEvtqhVuU&feature=youtu.be Donald Trump sprzeciwił się zabijaniu dzieci w łonie matki i jak prezydent
wprowadzi system karny dla kobiet które dokonują aborcji.
Natomiast Hillary Clinton opowiedziała się za wprowadzeniem całkowitego
pozwolenia na aborcję aż do momentu porodu, czyli nawet jeśli dziecko byłoby
w dziewiątym miesiącu tuż przed porodem to jeszcze można je zabić gdyż
nie liczy się życie tego dziecka lecz to czego w tym momencie chce matka,
przy okazji następuję tu dyskryminacja mężczyzn którzy nie mają nic do gadania.Ciekawostką jest też to że Hillary Clinton otrzymała
30 mln dolarów od Planned Parenthood organizacji która jest przodująca w
dokonywaniu aborcji na całym świecie.
Dodatkowo Clinton zapowiedziała również, że nominuje do Sądu Najwyższego
sędziów, którzy „bronić będą praw kobiet oraz środowisk gejowskich”.
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu