„Jesteśmy tu dla kasy, demonstracje pro life to Gówno”

„Jesteśmy tu dla kasy, demonstracje pro life to Gówno”

Podczas Marszu dla Życia w Berlinie pewna Pani powiedziała nam że „Demonstracje pro life to Gówno”, natomiast Pan obok niej stojący po chwili dodał „Jesteśmy tu dla kasy”.

Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu
Bractwo Małych Stópek podobnie jak w latach poprzednich postanowiło wesprzeć swoją obecnością berlińskich obrońców życia na marszu. Ci z nas, którzy przyjechali tu nie po raz pierwszy dobrze wiedzieli czego się mogą spodziewać. Marsz dla Życia w Berlinie podobnie jak każdy Marsz dla Życia w Polsce jest organizowany po to, aby pokazać jak wielu jest ludzi, którzy uważają życie za prawdziwy cud i cenią je wyżej niż jakąkolwiek inną wartość. Jednakże podczas gdy w Polsce krytyka marszów dla życia nie przeszkadza ich organizatorom w przemarszu ani nie ubliża otwarcie jego uczestnikom, to w Berlinie przybiera ona formę kontrmanifestacji, która w wulgarny sposób szydzi i obraża wszystkich stających na jej drodze obrońców życia.
A oto cała relacja z Marszu dla Życia w Berlinie: