„Jesteśmy tu dla kasy, demonstracje pro life to Gówno”

Podczas Marszu dla Życia w Berlinie pewna Pani powiedziała nam że „Demonstracje pro life to Gówno”, natomiast Pan obok niej stojący po chwili dodał „Jesteśmy tu dla kasy”.

Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu
Bractwo Małych Stópek podobnie jak w latach poprzednich postanowiło wesprzeć swoją obecnością berlińskich obrońców życia na marszu. Ci z nas, którzy przyjechali tu nie po raz pierwszy dobrze wiedzieli czego się mogą spodziewać. Marsz dla Życia w Berlinie podobnie jak każdy Marsz dla Życia w Polsce jest organizowany po to, aby pokazać jak wielu jest ludzi, którzy uważają życie za prawdziwy cud i cenią je wyżej niż jakąkolwiek inną wartość. Jednakże podczas gdy w Polsce krytyka marszów dla życia nie przeszkadza ich organizatorom w przemarszu ani nie ubliża otwarcie jego uczestnikom, to w Berlinie przybiera ona formę kontrmanifestacji, która w wulgarny sposób szydzi i obraża wszystkich stających na jej drodze obrońców życia.
A oto cała relacja z Marszu dla Życia w Berlinie:

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować