Listopadowa Msza Św. dla Życia!

„JEŻELI CI LUDZIE SIĘ NIE NAWRÓCĄ, NIE UCZYNIĄ POKUTY TO ZOSTANĄ WRZUCENI DO OTCHŁANI, DO JEZIORA OGNIA”

Na comiesięcznej Mszy św. dla życia która zrzesza członków BMS kazanie tym razem wygłosił ks. Piotr Buda, piękne i mocne słowa które wypowiedział zostaną w nas na długo. Ks. Piotr w kazaniu powiedział że największą tragedią wojny jest to że tak wiele osób idzie na potępienie. Musimy mieć świadomość jak wielkim grzechem jest grzech aborcji.
Ks. Piotr: „Dokładnie teraz nie pamiętam tych statystyk ale to nawet nie o to chodzi, żeby dokładnie podać liczbę, ale żeby znać proporcję. Jeżeli w czasie I wojny zginęło około 5 milionów ludzi, w czasie II wojny 17 milionów i po niej też około tyle milionów w różnych konfliktach aż do dzisiaj, bo cały czas na świecie są konflikty zbrojne, to w grzechu aborcji zginęło przynajmniej 1,5 miliarda ludzi (1 miliard to 1000 milionów), nieporównywalnie więcej…”

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować