Zbiórka na "Zagraj w Jasia" zakończona!

Zbiórka na "Zagraj w Jasia" zakończona!

Z całego serca dziękujemy wszystkim darczyńcom za włączenie się w przeprowadzoną przez nas zbiórkę funduszy na „Zagraj w Jasia”.

Ostatnie dwa miesiące były dla nas czasem intensywnej pracy, jaką włożyliśmy w przygotowanie gry, która w odpowiedni sposób mogłaby zainteresować najmłodszych życiem człowieka przed narodzinami. Owocem zaangażowania w projekt fundacyjnych pracowników i wolontariuszy było stworzenie innowacyjnej formy edukacji o życiu nienarodzonych przeznaczonej dla dzieci w wieku szkolnym. Po raz pierwszy wykorzystaliśmy specjalną platformę internetową, którą nazwaliśmy zagrajwjasia.pl – pozwoliła nam ona zebrać środki na promocję gry.

Oczywiście wraz z końcem zbiórki nie zakończyliśmy rozpowszechniania „Zagraj w Jasia”, wciąż można ją otrzymać. Wystarczy tylko napisać do nas wiadomość na adres zamowienia@fundacjamalychstopek.pl, podając swoje dane do korespondencji.

Jesteśmy pewni, że gdyby nie Wasza pomoc, to nie osiągnęlibyśmy wspólnie tego sukcesu.

Dziękujemy!

Ks. Tomasz Kancelarczyk wraz z pracownikami

i wolontariuszami Fundacji Małych Stópek.