"Paczuszka dla Maluszka" – pomagaj razem z nami!

Już po raz trzeci Fundacja Małych Stópek zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w świątecznej akcji “Paczuszka dla Maluszka”. Po sukcesie poprzednich edycji akcji, znów pragniemy razem z Wami pomóc kolejnym dzieciom i ich rodzinom.

W zbliżającym się wielkimi krokami przedświątecznym szale, czasem zapominamy, że wystarczy naprawdę niewiele, aby wywołać uśmiech na twarzy drugiego człowieka. Poszukujemy oryginalnych prezentów, przeczesując sklepowe półki, a dla niektórych ludzi największym prezentem może być otwartość naszego serca. Dlatego jeśli tylko chcesz weź udział w akcji “Paczuszka dla Maluszka”, opowiedz o niej swojej rodzinie, przyjaciołom, współpracownikom i razem podarujmy dzieciom oraz ich mamom spokojne święta.

W akcję można włączyć się na trzy bardzo proste sposoby:

Po pierwsze: przygotowując paczkę za ok. 100 zł, którą w Twoim imieniu ofiarujemy wybranemu maleństwu i jego mamie.

Po drugie: dostarczając nam niespakowane artykuły dla niemowląt, z których nasz fundacyjny zespół samodzielnie przygotuje świąteczny prezent.

Po trzecie: przesyłając na konto Fundacji 100 zł łub wielokrotność tej kwoty (tytułem DAROWIZNA), a my dzięki temu sporządzimy paczkę dla maluszka.

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Pamiętaj, że każde uczynione przez nas dobro wraca ze zdwojoną siłą! Dlatego nie zapomnijmy, w czasie bożonarodzeniowych przygotowań o tych najmniejszych i najbardziej potrzebujących!

Czego najbardziej potrzeba maluchom?

Chętnie przyjmujemy pieluszki jednorazowe, nawilżane chusteczki, kosmetyki do pielęgnacji niemowląt, ale również artykuły dla Mam. Z przekazanych rzeczy przygotujemy świąteczne paczuszki, które na święta dostarczymy potrzebującym dzieciom, znajdującym się pod opieką Fundacji Małych Stópek.

Dokąd wysyłać paczki?

Paczki* przyjmujemy drogą pocztową lub osobiście od poniedziałku do piątku między godziną 8.00, a 16.00 pod adresem:

ul. Świętego Ducha 9

70-205 Szczecin.

Akcja rusza już dziś i potrwa aż do 22 grudnia.

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami pod numerem 791 138 902

lub napisz na kontakt@fundacjamalychstopek.pl

*Będzie nam bardzo miło jeśli dostaniemy możliwość podziękowania w imieniu naszych podopiecznych za przekazane dary, dlatego prosimy o podpisanie każdej paczki imieniem, nazwiskiem oraz adresem zamieszkania 🙂