馃挐Paczuszka dla Maluszka馃挐

Ju偶 po raz trzeci Fundacja Ma艂ych St贸pek zaprasza wszystkich do wzi臋cia udzia艂u w聽艣wi膮tecznej akcji “Paczuszka dla Maluszka”. Po sukcesie poprzednich edycji akcji, zn贸w pragniemy razem z Wami pom贸c kolejnym dzieciom i ich rodzinom.

Do艂膮cz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu

W zbli偶aj膮cym si臋 wielkimi krokami przed艣wi膮tecznym szale, czasem zapominamy, 偶e wystarczy naprawd臋 niewiele, aby wywo艂a膰 u艣miech na twarzy drugiego cz艂owieka. Poszukujemy oryginalnych prezent贸w, przeczesuj膮c sklepowe p贸艂ki, a dla niekt贸rych ludzi najwi臋kszym prezentem mo偶e by膰 otwarto艣膰 naszego serca. Dlatego je艣li tylko chcesz we藕 udzia艂 w akcji “Paczuszka dla Maluszka”, opowiedz o niej swojej rodzinie, przyjacio艂om, wsp贸艂pracownikom i聽razem podarujmy dzieciom oraz ich mamom spokojne 艣wi臋ta.

W akcj臋 mo偶na w艂膮czy膰 si臋 na trzy bardzo proste sposoby:

Po pierwsze: przygotowuj膮c paczk臋 za ok. 100 z艂, kt贸r膮 w Twoim imieniu ofiarujemy wybranemu male艅stwu i jego mamie.

Po drugie: dostarczaj膮c nam niespakowane artyku艂y dla niemowl膮t, z kt贸rych nasz fundacyjny zesp贸艂 samodzielnie przygotuje 艣wi膮teczny prezent.

Po trzecie: przesy艂aj膮c na konto Fundacji 100 z艂 艂ub wielokrotno艣膰 tej kwoty (tytu艂em DAROWIZNA), a my dzi臋ki temu sporz膮dzimy paczk臋 dla maluszka.

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Pami臋taj, 偶e ka偶de uczynione przez nas dobro wraca ze zdwojon膮 si艂膮! Dlatego nie zapomnijmy, w聽czasie bo偶onarodzeniowych przygotowa艅 o tych najmniejszych i najbardziej potrzebuj膮cych!

Czego najbardziej potrzeba maluchom?

Ch臋tnie przyjmujemy pieluszki jednorazowe, nawil偶ane chusteczki, kosmetyki do piel臋gnacji niemowl膮t, ale r贸wnie偶 artyku艂y dla Mam. Z przekazanych rzeczy przygotujemy 艣wi膮teczne paczuszki, kt贸re na 艣wi臋ta dostarczymy potrzebuj膮cym dzieciom, znajduj膮cym si臋 pod opiek膮 Fundacji Ma艂ych St贸pek.

Dok膮d wysy艂a膰 paczki?

Paczki* przyjmujemy drog膮 pocztow膮 lub osobi艣cie od poniedzia艂ku do pi膮tku mi臋dzy godzin膮 8.00, a聽16.00 pod adresem:

ul. 艢wi臋tego Ducha 9

70-205 Szczecin.

Akcja rusza ju偶 dzi艣 i potrwa a偶 do 22 grudnia.

Masz pytania?

Skontaktuj si臋 z nami pod numerem 791 138 902

lub napisz na kontakt@fundacjamalychstopek.pl

*B臋dzie nam bardzo mi艂o je艣li dostaniemy mo偶liwo艣膰 podzi臋kowania w imieniu naszych podopiecznych za przekazane dary, dlatego prosimy o podpisanie ka偶dej paczki imieniem, nazwiskiem oraz adresem zamieszkania 馃檪

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek