Otwarcie siedziby Bractwa Małych Stópek w Starogardzie Gdańskim

Już 18 grudnia, w najbliższą niedzielę, nastąpi oficjalne otwarcie oraz poświęcenie siedziby Bractwa Małych Stópek w Starogardzie Gdańskim z udziałem prezesa Fundacji Małych Stópek ks. Tomasza Kancelarczyka. Wszystko to dzieje się za sprawą naszych partnerów strategicznych – Marty i Patryka Wielgoszów, zdeterminowanych obrońców życia, którzy postanowili szerzyć działalność pro-life na terenie województwa Pomorskiego. Zaczęło się skromnie, od zbiórki darów dla naszych podopiecznych, którą Marta zorganizowała w szkole, w której pracuje. Dziś razem z Fundacją Małych Stópek koordynują w swoim województwie świąteczną akcję „Paczuszka dla Maluszka”, organizują wokół siebie młodych wolontariuszy i docierają do pierwszych potrzebujących kobiet.
Podjęte przez nas partnerstwo ma za zadanie rozszerzyć skalę działań Fundacji oraz stworzyć przestrzeń dla lokalnych liderów Pro-Life do samodzielnego i profesjonalnego działania na rzecz edukacji i zmiany podstaw społecznych w kierunku poszanowania wartości życia ludzkiego od poczęcia do naturalnej śmierci.
Zachęcamy do kontaktu i wspierania naszych partnerów w ich codziennej pracy na rzecz obrony życia w całym województwie Pomorskim! Kto jeszcze nie wie, to siedziba BMS w Starogardzie Gdańskim, mieści się przy ul. Rycerskiej 1.
bractwomalychstopekstarogard@gmail.com
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować