Świąteczna Msza Święta i spotkanie Obrońców Życia

Świąteczna Msza Święta i spotkanie Obrońców Życia

W najbliższą niedzielę będziemy świętować Boże Narodzenie. Zapraszamy Obrońców Życia do wspólnego uczestnictwa w naszej comiesięcznej Mszy świętej, jednak w tym miesiącu w tak niezwykłym dniu roku.

Pragniemy również zaprosić wszystkich członków BMS (Bractwa Małych Stópek) na świąteczne spotkanie w Boże Narodzenie, na którym to podzielimy się opłatkiem, pośpiewamy kolędy, porozmawiamy i spędzimy miło czas.

Zdajemy sobie sprawę, że jest to wyjątkowy dzień i wiele osób chce go spędzić z rodziną. Dlatego też zachęcamy do zabrania rodziny ze sobą. Będzie to znakomita okazja, aby zobaczyć, gdzie się udzielacie i jak wygląda siedziba Fundacji Małych Stópek. A nam będzie niezwykle miło poznać Wasze rodziny.
Zapraszamy także wszystkich których już długo nie widzieliśmy, dobrze będzie Was zobaczyć i chwilę porozmawiać 🙂
19:30 Próba Muzycznych
20:00 Msza Św. dla Życia
(Kościół Ojców Pallotynów, ul. Świętego Ducha 9)
21:00 Apel Jasnogórski
21:10 Rozpoczęcie spotkania świątecznego
Zapraszamy!
Ks. Tomasz Kancelarczyk
wraz z pracownikami Fundacji Małych Stópek.
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu