„Adoptuj Życie” na iOS już jest!

Po miesiącach prac, począwszy od znalezienia się programisty Grześka, który w ramach wolontariatu zdecydował się podjąć zaprogramowania naszej aplikacji na system iOS, przez rzetelne sprawdzanie każdego elementu aplikacji, aby nie popełnić błędów, mogących utrudnić użytkownikom korzystanie z niej, po wielu testach w końcu posiadacze telefonów z systemem iOS mogą korzystać z aplikacji „Adoptuj Życie”.
Po wiadomościach, które od was otrzymywaliśmy oraz wielu zapytaniach, wiemy że czekaliście na tę wersję, dlatego mamy nadzieję, że nowy layout oraz ikonki dostosowane do przyzwyczajeń użytkowników iPhone’ów spodobają się wam.
„Adoptuj Życie” to mobilny asystent osób, które podjęły „Duchową Adopcję Dziecka Poczętego”. Aplikacja stworzona przez Fundację Małych Stópek powstała, by w sposób nowoczesny i prosty poszerzać świadomość o rozwoju człowieka przed jego narodzeniem, przypominać o codziennej modlitwie, wzmacniać więź między modlącym się, a dzieckiem poprzez unaocznienie jego rozwoju i spersonalizowane wiadomości. Duchowy Rodzic ma dostęp do zdjęć USG (od 6 tygodnia), może posłuchać bicia serca dziecka (od 3 tygodnia) i wczytać się w codzienne przesłanie malucha, który z radością opowiada o swoim świecie. Wszystko to sprawia, że modlącemu jest łatwiej wytrwać w 9 – miesięcznym przyrzeczeniu.

Aplikację znajdziecie na platformie AppStore.
przycisk_ios
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować