Wielkopostne Nauki Pro Life! | ► WIDEO

ODCINEK 1: Czy moja spowiedź jest owocna?

Więcej informacji oraz najnowsze odcinki KLIKNIJ

Nauki trwają od Środy Popielcowej do Wielkiego Czwartku, z wyłączeniem niedziel. Tematem nauk wielkopostnych jest Sakrament Pokuty i Pojednania. Wiedza o Sakramencie Pokuty, a co za tym idzie odpowiednie przysposobienie duszy na łaski płynące z tego sakramentu są bardzo ważne dla wszystkich katolików, a szczególnie dla tych, którzy dostrzegają problem bezowocności częstych spowiedzi św. Własnie dlatego podejmujemy ten ważny temat. Nauki wielkopostne trwają od 1 marca czyli Środy Popielcowej aż do 13 kwietnia czyli Wielkiego Czwartku, będzie im towarzyszyła modlitwa w obronie życia. Nauki są tworzone przy współpracy z Bractwem i Fundacją Małych Stópek, a sam głoszący nauki, Ks. Piotr Buda to wieloletni BMS-owiec. CODZIENNIE O 8:00

Zachęcamy do zaglądania na stronę z naukami: https://naukicor.wixsite.com/naukiwielkopostne
Oraz do polubienia profilu z naukami na facebook-u, dzięki czemu będziecie otrzymywać informację o nowych odcinkach: fb/NaukiWielkopostne