Msza Święta dla Życia!

Msza Święta dla Życia!

Msza Święta dla Życia została stworzona, aby gromadzić wszystkich obrońców życia w danym mieście. Działacze Pro Life co miesiąc każdego 25-go dnia miesiąca gromadzą się aby odnowić lub podjąć przyrzeczenie Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Msza Św. jest zawsze sprawowana w intencjach obrony życia. Mamy już wiele świadectw związanych z tą Mszą Św., czy to uratowane dzieci od aborcji, czy cudowne uzdrowienie małżonków z bezpłodności czy też wygranie jakiejś inicjatywy pro life. Wszystkich zapraszamy do uczestnictwa w takich Mszach Św. w swoich miastach, jeżeli nie ma jeszcze takich Mszy św. to poproście zaprzyjaźnionego kapłana, aby je zapoczątkował. Jeżeli jednak nie ma możliwości aby takie Msze Św. powstały to łączcie się z nami każdego 25-go dnia miesiąca uczestnicząc w dowolnej Mszy Św.
💗 DOŁĄCZ DO GRONA PRO LIFE
Realizacja i Montaż: Marcin Laska
Dołącz do Obrońców Życia!
________________________
SUBSKRYBUJ
👍 Facebook
💌 Strona Pro Life
📖 Nauki Pro Life

Wesprzyj nas darowizną!
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z POLSKIEGO KONTA:
Pl. Matki Teresy z Kalkuty 5
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z ZAGRANICZNEGO KONTA:
SWIFT (BIC): GOPZPLPW
IBAN: PL 13203000451110000002310120
tytuł przelewu: DAROWIZNA
…aby wprowadzić w czyn wielką strategię Obrony Życia.