Msza Święta dla Życia!

Msza Święta dla Życia została stworzona, aby gromadzić wszystkich obrońców życia w danym mieście. Działacze Pro Life co miesiąc każdego 25-go dnia miesiąca gromadzą się aby odnowić lub podjąć przyrzeczenie Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Msza Św. jest zawsze sprawowana w intencjach obrony życia. Mamy już wiele świadectw związanych z tą Mszą Św., czy to uratowane dzieci od aborcji, czy cudowne uzdrowienie małżonków z bezpłodności czy też wygranie jakiejś inicjatywy pro life. Wszystkich zapraszamy do uczestnictwa w takich Mszach Św. w swoich miastach, jeżeli nie ma jeszcze takich Mszy św. to poproście zaprzyjaźnionego kapłana, aby je zapoczątkował. Jeżeli jednak nie ma możliwości aby takie Msze Św. powstały to łączcie się z nami każdego 25-go dnia miesiąca uczestnicząc w dowolnej Mszy Św.
💗 DOŁĄCZ DO GRONA PRO LIFE
Realizacja i Montaż: Marcin Laska
Dołącz do Obrońców Życia!
________________________
SUBSKRYBUJ
👍 Facebook
💌 Strona Pro Life
📖 Nauki Pro Life

Wesprzyj nas darowizną!
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z POLSKIEGO KONTA:
Pl. Matki Teresy z Kalkuty 5
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z ZAGRANICZNEGO KONTA:
SWIFT (BIC): GOPZPLPW
IBAN: PL 13203000451110000002310120
tytuł przelewu: DAROWIZNA
…aby wprowadzić w czyn wielką strategię Obrony Życia.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować