Kolejne osoby dołączyły do dzieła Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego

25 marca z okazji Dnia Świętości Życia w katedrze pod wezwaniem Św. Jakuba Apostoła w Szczecinie miała miejsce uroczysta Msza Święta dla Życia. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy tego dnia dołączyli do dzieła Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego i podjęli wyzwanie 9-miesięcznej modlitwy w intencji jednego nienarodzonego malucha.
Nasi wolontariusze rozdali tego dnia blisko 600 formularzy Duchowej Adopcji co oznacza, że blisko 600 nienarodzonych dzieci trafiło pod opiekę duchowych rodziców.

Tych, którzy tak mocno krytykują dzieło Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego pragniemy poinformować, że oprócz modlitwy nasi drodzy sympatycy angażują się również w materialną pomoc narodzonym podopiecznym Fundacji Małych Stópek. Dzięki ich wsparciu udało nam się zmodernizować kotłownię w Domu Samotnej Matki w Poczerninie.
Bo każde życie jest ważne, zarówno to poczęte jak i narodzone ;)
Zespół FMS
foto: kuria.pl

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować