Kolejne osoby dołączyły do dzieła Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego

Kolejne osoby dołączyły do dzieła Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego

25 marca z okazji Dnia Świętości Życia w katedrze pod wezwaniem Św. Jakuba Apostoła w Szczecinie miała miejsce uroczysta Msza Święta dla Życia. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy tego dnia dołączyli do dzieła Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego i podjęli wyzwanie 9-miesięcznej modlitwy w intencji jednego nienarodzonego malucha.
Nasi wolontariusze rozdali tego dnia blisko 600 formularzy Duchowej Adopcji co oznacza, że blisko 600 nienarodzonych dzieci trafiło pod opiekę duchowych rodziców.

Tych, którzy tak mocno krytykują dzieło Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego pragniemy poinformować, że oprócz modlitwy nasi drodzy sympatycy angażują się również w materialną pomoc narodzonym podopiecznym Fundacji Małych Stópek. Dzięki ich wsparciu udało nam się zmodernizować kotłownię w Domu Samotnej Matki w Poczerninie.
Bo każde życie jest ważne, zarówno to poczęte jak i narodzone ;)
Zespół FMS
foto: kuria.pl