Przygotowania do Marszu dla Życia. Pomożecie?

Szczeciński Marsz dla Życia jest największym wydarzeniem tego typu w Polsce. Ale nie tylko o wielkość w nim chodzi – jest również niezwykle radosny i pełny życia! Zawdzięczamy to licznej obecności młodych osób, radosnej muzyce, śpiewom i licznym, kolorowym flagom. Aby tegoroczny Marsz był równie pięknym i zachęcającym wydarzeniem potrzebujemy Waszej pomocy.

W następnym tygodniu, od 24 do 28 kwietnia, ruszamy z malowaniem ponad 100 nowych flag na Marsz dla Życia. Ale to jeszcze nie wszystko. Powstanie wielki napis “Kocham Cię Życie”, będący tym samym hasłem tegorocznego Marszu oraz różne symbole na płótnach o wymiarach 5 m x 5 m.

Kto może – zapraszamy do siedziby Fundacji Małych Stópek ul. Świętego Ducha 9 w Szczecinie.

Malujemy od poniedziałku 24 kwietnia do piątku 28 kwietnia od godz. 10:00 do godz. 20:00.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować