Przygotowania do Marszu dla Życia. Pomożecie?

Przygotowania do Marszu dla Życia. Pomożecie?

Szczeciński Marsz dla Życia jest największym wydarzeniem tego typu w Polsce. Ale nie tylko o wielkość w nim chodzi – jest również niezwykle radosny i pełny życia! Zawdzięczamy to licznej obecności młodych osób, radosnej muzyce, śpiewom i licznym, kolorowym flagom. Aby tegoroczny Marsz był równie pięknym i zachęcającym wydarzeniem potrzebujemy Waszej pomocy.

W następnym tygodniu, od 24 do 28 kwietnia, ruszamy z malowaniem ponad 100 nowych flag na Marsz dla Życia. Ale to jeszcze nie wszystko. Powstanie wielki napis „Kocham Cię Życie”, będący tym samym hasłem tegorocznego Marszu oraz różne symbole na płótnach o wymiarach 5 m x 5 m.

Kto może – zapraszamy do siedziby Fundacji Małych Stópek ul. Świętego Ducha 9 w Szczecinie.

Malujemy od poniedziałku 24 kwietnia do piątku 28 kwietnia od godz. 10:00 do godz. 20:00.