Marsz dla Życia 2017 – Kocham Cię Życie już niebawem!

Przygotowania do największego Marszu dla Życia trwają. Oto zajawka tegorocznego szczecińskiego Marszu. Zobacz, jak mniej więcej wygląda to wszystko w rzeczywistości. Przyjdź, przyjedź, przypłyń… po prostu przybądź w niedzielę 21 maja na Jasne Błonia i razem z kilkunastotysięcznym tłumem opowiedz się za wartością ludzkiego życia – od poczęcia do naturalnej śmierci. Kochanego w każdym jego momencie.

Zachęcamy do uczestnictwa nawet jeżeli jesteś spoza Szczecina. Zbierz ludzi i wspólnie przyjedźcie na Największy w Polsce Marsz dla Życia!

Polub stronę tegorocznego Marszu dla Życia: https://fb.com/MarszDlaŻycia2017
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować