Marsz dla Życia 2017 – Kocham Cię Życie już niebawem!

Marsz dla Życia 2017 – Kocham Cię Życie już niebawem!

Przygotowania do największego Marszu dla Życia trwają. Oto zajawka tegorocznego szczecińskiego Marszu. Zobacz, jak mniej więcej wygląda to wszystko w rzeczywistości. Przyjdź, przyjedź, przypłyń… po prostu przybądź w niedzielę 21 maja na Jasne Błonia i razem z kilkunastotysięcznym tłumem opowiedz się za wartością ludzkiego życia – od poczęcia do naturalnej śmierci. Kochanego w każdym jego momencie.

Zachęcamy do uczestnictwa nawet jeżeli jesteś spoza Szczecina. Zbierz ludzi i wspólnie przyjedźcie na Największy w Polsce Marsz dla Życia!

Polub stronę tegorocznego Marszu dla Życia: https://fb.com/MarszDlaŻycia2017
Dołącz do grona pro life:
SUBSKRYBUJhttp://bit.ly/1S5DYJu