Marsz dla Życia – ostatnia prosta!

Marsz dla Życia – ostatnia prosta!

Już niecały tydzień pozostał nam do kolejnego największego w Polsce szczecińskiego Marszu dla Życia! Miesiące przygotowań, spotkań z wolontariuszami, wieczornych prac nad szykowaniem banerów, napisów i flag. Już w niedzielę 21 maja o godzinie 15:00 na Jasnych Błoniach będziesz mógł zobaczyć efekty tej ciężkiej pracy.

.

Ale to jeszcze nie koniec! Jeśli chciałbyś dołączyć do ekipy organizacyjnej i pomóc w dopięciu Marszu na ostatni guzik to zapraszamy Cię na spotkania, które odbędą się w najbliższych dniach w siedzibie Fundacji Małych Stópek (ul. Świętego Ducha 9, Szczecin):

.

• piątek (19.05) godzina 19:00 WSZYSTKIE RĘCE NA POKŁAD!  Ostatnie organizacyjne spotkanie przed marszowe, jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia w których możesz nam pomóc, zapraszamy!
  • piątek (19.05) godzina 20:00 Jeśli chcesz żeby tegoroczny Marsz dla Życia przeszedł bezpiecznie i bez zakłóceń to zapraszamy Cię na na spotkanie służby porządkowej Marszu.
  • sobota (20.05) godzina 19:00 Jeśli chcesz użyczyć swojego głosu lub instrumentu na Marszu to zapraszamy na próbę animatorów i muzycznych (gitarzyści bardzo mile widziani 🙂 )

.

Jest jeszcze czas, więc wykorzystajmy go na docieranie z informacją o Marszu dla Życia wszędzie tam gdzie jesteśmy 😉

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia.”