Pomagaj z nami przez cały rok

Tylko w 2016 r. zorganizowaliśmy pomoc rzeczową dla blisko 100 matek. Dzięki finansowemu wsparciu naszych darczyńców z Polski i za granicy mogliśmy nabyć potrzebne artykuły higieniczne dla niemowląt, zakupić monitor oddechu i zorganizować pełne wyprawki dla naszych podopiecznych maluchów, których życie jeszcze do niedawna było zagrożone. Szeroka pomoc dla kobiet, które wycofały się z zamiaru aborcji nie byłaby również tak sprawna, gdyby nie zbiórki materialne organizowane przez obrońców życia indywidualnych, a także przy różnych instytucjach, szkołach i parafiach.
To ogromne wsparcie naszych sympatyków ośmieliło nas do podjęcia decyzji pod koniec zeszłego roku o objęciu opieką Domu Samotnej Matki w Poczerninie. Na ten moment udało nam się zakupić kotły, które pozwolą ogrzać to niezwykłe miejsce, ale pracy jeszcze wiele, dlatego śledź nasze kolejne akcje!
Pamiętaj!
Możesz wspierać naszą działalność nawet drobną, ale regularną darowizną
Każde 10 zł to 20 pieluszek dla dzieci uratowanych od aborcji.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować