Już wkrótce nowa wystawa!

W ostatnim tygodniu część naszej Fundacyjnej ekipy  wybrała się w niezwykłą podróż po Polsce.  Oprócz rodzimego Szczecina odwiedziliśmy Łysogórki, Broniszewice, okolice Wrocławia, Kraków oraz Konin. Wszystko po to, aby dotrzeć do niepowtarzalnych ludzi, którzy będą bohaterami naszej najnowszej wystawy pt. “Kocham Cię Życie”, nad którą prace po powrocie do Szczecina ruszyły pełną parą.
Nie będziemy za wiele zdradzać, ale mamy plan aby na jesień wydrukować chociaż 1000 takich wystaw. Czy to się uda? Z Waszą pomocą na pewno, dlatego jeśli tylko zechcecie nas wesprzeć to możecie wpłacać darowizny na ten cel na konto Fundacji Małych Stópek:

przelewy krajowe:
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

A na zdjęciu Paulinka z rodziną. Podczas spotkania z pracownikami FMS mama Pauliny Małgosia opowiedziała o swojej walce o życie córki i przyznała, że dziewczynka jest osobą, która jak nikt potrafi się cieszyć  nawet z najmniejszych rzeczy.

preview-lightbox-fot_Adrian_Perec

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować