Jak w prosty sposób zamontować wystawę „Kocham Cię Życie”

„Kocham Cię Życie” to pierwsza wystawa, poświęcona osobom z niepełnosprawnością intelektualną. Celem projektu jest uwrażliwianie społeczeństwa na osoby chore oraz podkreślenie godności ich życia.

Wystawa składa się z 14 plakatów o wymiarach 71 x 45 cm i przedstawia 14 osób wraz z krótkim podpisem, charakteryzującym bohatera zdjęcia.

Zobacz także film z osobami z wystawy:

Fundacja Małych Stópek, nieodpłatnie przekazuje wystawe „Kocham Cie Życie”. Osoby pragnące ją otrzymać, proszone są o przekazanie darowizny na rzecz Fundacji, która umożliwi pokrycie kosztów projektu, produkcji oraz wysyłki wystawy.
Sugerowana wysokość darowizny za wystawę, wynosi 15 zł.
Pragniemy poinformować naszych darczyńców, iż ze względu na pojawiające się nadużycia, wszystkie materiały edukacyjne przekazujemy po uprzedniej weryfikacji osoby zamawiającej. Informujemy również, iż ze względu na łatwiejszą drogę weryfikacji w pierwszej kolejności realizowane będą zamówienia składane przez organizacje i instytucje. W związku z tym zachęcamy, aby jeśli to możliwe, składać zamówienia za pośrednictwem współpracujących instytucji lub organizacji. Zastrzegamy sobie tym samym prawo do odmowy realizacji części, bądź całości zamówienia.
Zamówienia można składać na adres: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować