Poczytaj dziecku o życiu, czyli Kornelka już gotowa!

Poczytaj dziecku o życiu, czyli Kornelka już gotowa!

Jakiś czas temu prosiliśmy naszych Darczyńców o wsparcie przy zbiórce funduszy na wydanie naszej pierwszej bajeczki pro-life i…udało się! 🎉🎉🎉 „Kornelka i jej mały przyjaciel” czyli historia uroczej dziewczynki, 💖 odkrywającej piękno życia jest już gotowa do przekazania dla przedszkoli i wszystkich fundacyjnych darczyńców. Dlatego jeśli jesteś rodzicem przedszkolaka, 👨‍👩‍👦 ciekawego świata, który wciąż jeszcze odkrywa prawdę o wartości ludzkiego życia to koniecznie podaruj mu naszą bajeczkę. 📔
Bogato zilustrowana i przygotowana w całości przez pracowników Fundacji Małych Stópek hisotria to propozycja idealna dla malucha. Pozytywnie zaopiniowana przez pedagogów i psychologów, pracujących z dziećmi, podkreśla rolę rodziny, dotyka tematów ważnych również dla rodziców i śmiało możemy ją przekazać w Wasze ręce.
Aby zamówić naszą bajeczkę po szczegóły zapraszamy TU
Zespół FMS