“…czy to mało? Ależ skąd!”

W tym roku mija 5 lat odkąd Fundacja Małych Stópek działa na rzecz ochrony nienarodzonego życia i zmiany postaw społecznych w stosunku do jego fundamentalnej wartości. Od początku istnienia, zgodnie ze statutem, Fundacja realizuje swoje działania na skalę ogólnopolską, a nawet międzynarodową, niosąc pomoc i zrozumienie wszędzie tam gdzie są one potrzebne.

Jako organizacja pozarządowa, nie bylibyśmy w stanie pomagać nienarodzonym i prowadzić działalności o charakterze edukacyjnym, gdyby nie nasi darczyńcy i sympatycy. Jednakże w ostatnich latach pracy otrzymaliśmy wiele telefonów od osób, które bardzo chciałyby wesprzeć nas finansowo, ale tu cytat: “Przecież nie przeleję Wam 5 zł, bo wstyd!” I tu kochani, bardzo się mylicie, 5 zł przelewane regularnie na konto naszej Fundacji pozwala nam na zakup chociażby 10 pieluch dla jednego z malców, znajdującego się pod naszą opieką.

W związku z tym postanowiliśmy na nasze 5. urodziny zorganizować akcję informacyjną, a jednocześnie zachęcającą do wspierania działalności FMS “Daj piątaka na dzieciaka!”

50 zł? 500 zł? Czy może 5000 zł?
Ile potrzeba, aby pomóc?

DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z POLSKIEGO KONTA:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA

DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z ZAGRANICZNEGO KONTA:
SWIFT (BIC): GOPZPLPW
IBAN: PL 13203000451110000002310120
tytuł przelewu: DAROWIZNA

To co? Pomożecie?
Zespoł FMS,
👣

Podobało się? Podziel się z innymi: