Nocne spotkanie obrońców życia w Szczecinie!

Nocne spotkanie obrońców życia w Szczecinie!

Już dziś (6.10) czeka nas bardzo pracowita nocka w siedzibie Fundacji Małych Stópek przy ul. Świętego Ducha 9 (Wejście przez bramę na parkingu parafii oo. Pallotynów).

Dla tych, którzy jeszcze nie byli na nocce, wyjaśnimy że jest to wieczorne spotkanie dla działaczy pro-life ze Szczecina i okolic, na którym wszyscy mają pełne ręce roboty💪, mijającej w miłej atmosferze i towarzystwie. Będzie sporo rzeczy do zrobienia, dlatego wpadajcie tłumnie i zabierajcie ze sobą szczególnie tych których jeszcze nie mieliśmy  okazji poznać 😉  Zapewniamy pyszne, ciepłe tosty, ciacho i napoje.
📣Fanów kinematografii zapraszamy do zostania do końca na dobry film!
📣Nocujący niech koniecznie zabiorą ze sobą śpiwór 🙂

Zapraszamy!
Zespół  FMS