Poprzyj Ustawę

Jeszcze masz czas aby poprzeć obywatelską inicjatywę #ZATRZYMAJ ABORCJĘ.  W 2016 r. z mocy prawa zabito w polskich szpitalach  1098 dzieci poczętych, w tym w zdecydowanej większości (1042 dzieci) ze względu na podejrzenie choroby lub niepełnosprawności. Często w 4, 5, a nawet 6 miesiącu ciąży.

Jakiś czas temu ruszyła obywatelska inicjatywa ustawodawcza „Zatrzymaj Aborcję”. Jej celem jest wykluczenie przesłanki eugenicznej, na podstawie której można dziś zabić nienarodzone dziecko, u którego występuje prawdopodobieństwo choroby. W Polsce jest tak obecnie zabijanych 96% dzieci spośród wszystkich poddawanych aborcji.
My jako Fundacja Małych Stópek mocno włączyliśmy się w zbiórkę podpisów pod przyjęciem ustawy, eliminującej możliwość zabijania niepełnosprawnych dzieci przed narodzeniem. W związku z tym zachęcamy  również wszystkich naszych darczyńców i sympatyków do bezpośredniego udziału w tej akcji.
Więcej informacji na temat projektu ustawy http://zatrzymajaborcje.pl

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować