Pan Tadeusz – Człowiek który bardziej dziękuje niż prosi! | Cały Film

PAN TADEUSZ to człowiek który bardziej dziękuje niż prosi. Postanowiliśmy spędzić z nim kilka chwil, poznać go, a także mu pomóc.

Zachęcamy do oglądania niespełna 20 minutowego filmu z naszego spotkania z tym niesamowitym człowiekiem.

Na dworze coraz zimniej, sami tego doświadczamy, wracając z pracy czy z jesienno-zimowych spacerów – chcemy dotrzeć do domu jak najszybciej, aby się rozgrzać i napić ciepłej herbatki. Pan Tadeusz to 82-letni bezdomny i na pewno nie jest łatwo przetrwać takiemu człowiekowi przy niskich temperaturach..bez dachu nad głową.
Nasze spotkanie z Panem Tadeuszem odbyło się na przełomie sierpnia i września. Całe przedsięwzięcie polegało na tym, by dać mu chwile wytchnienia i poczucie, że nie jest sam. Przy tej sposobności posilił się, umył oraz przyzwoicie odział. W trakcie całego naszego spotkania, Pan Tadeusz ubogacał nas historiami ze swojej młodości i tak jak napisaliśmy w tytule – bardziej dziękował, niż prosił. Po nagraniu filmu wiele rozmawialiśmy o tym niesamowitym człowieku i postanowiliśmy, że musimy zrobić dla Niego coś więcej…
Pragniemy zapewnić mu lokum i do tego potrzebujemy także Waszej pomocy 🙂 Przesyłajcie ten film do swoich znajomych, wrzucajcie go na grupy tematyczne, dodawajcie na swoich tablicach – może ktoś właśnie dzięki Waszemu udostępnieniu wesprze Pana Tadeusza. Bardzo dziękujemy wszystkim tym, którzy już się zaangażowali i pomogli, a także Wam, którzy niebawem pomożecie 🙂

Ogromne BÓG ZAPŁAĆ

Wesprzyj darowizną PANA TADEUSZA!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
👉 PRZELEWY KRAJOWE 👈

13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
👉 PRZELEWY ZAGRANICZNE 👈

SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA