Gazeta Duchowa Adopcja Dziecka Poczętego

Fundacja Małych Stópek to nie tylko filar działalności charytatywnej na rzecz nienarodzonych, ale również formacja duchowa Obrońców Życia. Dlatego wychodząc naprzeciw obecnym zagrożeniom i potrzebie obrony życia nienarodzonych, proponujemy nową formę przekazu o Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Będzie to specjalnie przygotowana darmowa gazeta Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego (DADP), przygotowana na Dzień Świętości Życia, z której będzie można dowiedzieć się czym jest modlitwa Duchowej Adopcji, dlaczego jest tak ważna w dzisiejszym świecie i w jaki sposób można się jej podjąć. Oprócz tego w gazecie znajdzie się bardzo mocne świadectwo kobiety, która mimo przeciwności podjęła się i wytrwała w Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego, a także artykuł jednego z najbardziej znanych w Polsce egzorcystów pt. „Dlaczego Szatan boi się Maryi?”.

W związku z tym z serca zachęcamy Cię, abyś zapytał swojego proboszcza czy już złożył u nas zamówienie na nieodpłatną gazetę Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego na dzień Świętości Życia. Jeżeli jeszcze tego nie uczynił zachęć go do kontaktu z Fundacją Małych Stópek pod numerem 791 138 902 lub pisząc na e-mail: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

Informujemy, że koszty przesyłki gazet pozostają po naszej stronie, a więc gazeta jest całkowicie bezpłatna.

Aby przesyłka doszła na czas prosimy o informację:

• kiedy w parafii podejmowana jest duchowa adopcja (wskazanie terminu: 8 grudnia 2017, 25 grudnia 2017, 25 marca 2018) i ile osób szacunkowo może podjąć duchową adopcję, ponieważ do gazety dołączamy także wizytówki z codzienną modlitwą DADP, a dla kapłanów przesyłamy tekst liturgii DADP.
  • dokładny adres parafii
  • ilość potrzebnych gazet

Wiem, że dzięki naszym wspólnym działaniom jeszcze większa liczba najsłabszych istnień zostanie uratowania.

Z Chrystusowym pozdrowieniem

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować