Choinki dla podopiecznych Fundacji Małych Stópek – dołącz do akcji!

Choinki dla podopiecznych Fundacji Małych Stópek – dołącz do akcji!

📣📣📣
Kochani dzięki Mick o 'Amelika Huipû – Triathlon Team i ich szalonej akcji „Pływacki Maraton po Choinki” domy naszych małych podopiecznych może wypełnić zapach pięknych, zielonych choinek 🎄🎄🎄🎄
Wyobrażacie sobie te uśmiechnięte buziaki maluchów w wigilijny wieczór? Te duże radosne oczy, wpatrzone w świątecznie ustrojone drzewko?
👶👦👶👧👶👦👶👧👶

Bo my tak
Poniżej link do profilu naszych sportowych zapaleńców o ogromnych serduchach i link do wydarzenia dla tych, którzy chcieliby do nich dołączyć❗❗❗
„Mamy dla was propozycję nie do odrzucenia! Doskonale wiemy jak lubicie się nad nami znęcać jeżeli tylko macie do tego sposobność, a więc my wam damy taką sposobność! Tak samo dobrze wiemy jak bardzo dobre serca macie i jak bardzo pomagać lubicie dlatego damy wam połączyć przyjemne z pożytecznym!
O co Chodzi? A no więc tak:
Waszym zadaniem jest zrobić łańcuch na choinkę i za każde 10 kółek w łańcuchu my przepłyniemy jeden basen! Dodatkowo jak uzbieramy 1000 oczek, nasi Sponsorzy „Run Expert” oraz „AkademiaPływania” przekaże piękną świeżo ciętą choinkę!
I tak przystrojone choinki Nasz Partner Pan Choinka dostarczy do biednych rodzin aby i ich święta Bożego Narodzenia były pełne uśmiechu i Radości!
Najpiękniejszy łańcuch nagrodzimy nagrodą! Nagroda warta pracy 😉 Powiemy o niej jeszcze w tym tygodniu 😉
Aby wziąć udział w naszym wyzwaniu należy:
– Udostępnić post na swojej tablicy
– Polubić stronę Mick o 'Amelika Huipu – Triathlon Team
– Zrobić łańcuch/y i zrobić im zdjęcie i wstawić w komentarzu pod tym postem!
Macie czas do 1 Grudnia 2017 aby wyprodukować jak najwięcej łańcuchów! 🙂
Można zrobić dowolną ilość łańcuchów o dowolnej długości. Konkurs przeznaczony jest dla każdego 🙂 Dajcie nam popalić!
Chcemy abyście za sponsorowali nam jak najwięcej basenów 🙂 Film z wykonywania zadania na basenie zostanie opublikowany na stronie klubu pod koniec roku 🙂
Liczymy na was!”

Run ExpertAkademia Pływania