Msza dla Życia już w najbliższą sobotę!

Msza dla Życia już w najbliższą sobotę!

Wszystkich ze Szczecina i okolic zapraszamy na Mszę Świętą w intencji obrony życia.
🗓️ 25 listopada
🕗 godz. 20:00
kaplica przy kościele pw. św. Jana Ewangelisty (ul. Świętego Ducha 9 w Szczecinie).
Msza Święta dla Życia została stworzona, aby gromadzić wszystkich obrońców życia w mieście. Działacze Pro Life każdego 25. dnia miesiąca zbierają się aby odnowić lub podjąć przyrzeczenie Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Msza Św. jest zawsze sprawowana w intencjach obrony życia oraz wszystkich, którzy na jej rzecz działają.
Przy wejściu do kościoła wystawiony jest koszyczek, w którym można zostawiać swoje prośby i intencje. Zostaną one ofiarowane podczas Mszy oraz przekazane do Modlitewnego Okna Życia.
Natomiast po strawie duchowej, zapraszamy do siedziby Fundacji Małych Stópek, która jest tuż obok, aby się wzajemnie poznać, umocnić w postawie obrony życia i zachęcać do podejmowania dalszych działań.