Wyjątkowe "Paczuszkowe Choinki" stanęły w parafiach w całej Polsce!

W odpowiedzi na nasz apel i zaproszenie do akcji, które możecie obejrzeć TU  w naszym fundacyjnym biurze rozdzwoniły się telefony. Parafie nie tylko ze Szczecina, ale z całego regionu, a nawet Polski zamawiały nasze Paczuszkowe Choinki wraz ze specjalnymi bombkami. Od minionej niedzieli już dowoziliśmy bombki do niektórych miejsc, gdzie chętnych do zorganizowania “Paczuszki dla Maluszka” było znacznie więcej niż zawieszonych na choince bombek.
🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁
Oczywiście nic by się nie udało i informacja o możliwości pomocy najmniejszym do wielu osób nie dotarłaby, gdyby nie przychylność proboszczów i parafian.
Dlatego z serca dziękujemy 🙂 a poniżej tylko część sfotografowanych choinek  👇

“…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia…”
Zespół FMS,
👣