Nie tylko otrzymują, ale również obdarowują…

Nie tylko otrzymują, ale również obdarowują…

Jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że organizujemy zbiórki na rzecz osób potrzebujących, m.in. dla bezdomnych…

🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅🌟🎅

Tym razem to Ci, którzy  tak często są przez nas obdarowywani, wystąpią  w roli osób rozdających prezenty.

6 grudnia, w dzień św. Mikołaja biskupa, bezdomni ze szczecińskich noclegowni, w przebraniu świętego,

rozdawać będą dzieciom maskotki, a dorosłym sianko na wigilijny stół.

Akcja zorganizowana przez szczeciński Caritas i Fundację Małych Stópek ma na celu ukazanie,

​że każdy z nas nosi w sobie potrzebę obdarowywania innych i każdy może to robić.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Ks. Tomasz Kancelarczyk