Już dziś kolejna ,,nocka”!

Już dziś (08.12) o godz. 19:00 odbędzie się kolejna ,,nocka” w siedzibie Fundacji Małych Stópek przy ul. Świętego Ducha 9 (wejście przez bramę na parkingu parafii oo. Pallotynów).

Dla tych, którzy jeszcze u Nas nie byli: ,,Nocka” to wieczorne/ nocne spotkanie dla działaczy pro-life ze Szczecina i okolic. Każdy znajdzie coś dla siebie, bo praca będzie zróżnicowana 💪 i mamy nadzieję, że jak zwykle przebiegnie w sympatycznej atmosferze 😀  Będzie sporo rzeczy do zrobienia, dlatego zachęcajcie znajomych i przybądźcie do Nas licznie! 😉  Zapewniamy pyszne, ciepłe tosty, coś słodkiego oraz kawę i herbatę.

A po pracy…

📣 Wspólnie obejrzymy film (tytułu nie zdradzamy – niespodzianka 😉 )

Dla tych, którzy chcą zostać na całą noc…

📣Zabierzcie ze sobą śpiwór!  🙂

Serdecznie zapraszamy!

Zespół FMS  🙂

👣

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować