Kolejna ,,nocka" za nami!

Grudniowe Spotkanie Młodych Obrońców Życia to już historia. 8.12 w siedzibie FMS, zebraliśmy się po raz kolejny, aby wspólnie – w miłym towarzystwie – wykonać różne działania na rzecz obrony życia.
Pracy było mnóstwo – składanie i pakowanie naszych świątecznych kartek, praca przy segregacji gazetek poświęconych Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego oraz przygotowywanie węgielków, kred i sianka do woreczków, a także wizytówek z namiarami na Fundację Małych Stópek.
Dzięki Wam wolontariusze, wykonaliśmy kawał ,,dobrej roboty”! 🙂 Różnorodnej, bo przecież działalność pro- life jest wielowymiarowa więc dotyczy wielu dziedzin 😉 Cieszymy się, że w dziele Obrony Życia jesteście z Nami! 😀 Mamy nadzieje, że zobaczymy się znów wszyscy razem przy wspólnej pracy, towarzyskich rozmowach i.. jedzeniu ciepłych tostów 💖💖💖
Naszą pracę przez cały dzień nagrywała ekipa z TV TRWAM, więc z niecierpliwością czekamy na reportaż❗❗❗

Tymczasem…trochę zdjęć! 😉

Więcej można zobaczyć na: http://www.radiomaryja.pl/multimedia/galeria/szczecinska-nocka-fundacji-malych-stopek/

Zespół FMS
👣

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować