Kolejne Paczuszkowe Choinki w parafiach!

Kolejne Paczuszkowe Choinki w parafiach!

🌟🌟🌟🌟🌟
I kolejne Paczuszkowe Choinki, które stanęły w parafiach m.in. w Nowym Warpnie, Marianowie, Dębnie, Myśliborzu i Gryfinie
Dziękujemy wszystkim, którzy zaangażowali się w akcję i dzięki którym informacja o „Paczuszce dla Maluszka” dotarła do kolejnych osób Jeśli jeszcze nie przygotowałeś paczuszki to nic straconego Masz czas do 22 grudnia❗❗❗
Adres do wysyłki paczuszek:
ul. Świętego Ducha 9
Nr konta do paczuszkowych darowizn:
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z POLSKIEGO KONTA:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytuł przelewu: DAROWIZNA PACZUSZKA
DLA PRZESYŁAJĄCYCH Z ZAGRANICZNEGO KONTA:
SWIFT (BIC): GOPZPLPW
IBAN: PL 13203000451110000002310120