Przekaż 1% dla potrzebujących rodzin!

Przekazując swój 1% podatku na KRS Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, będziesz ofiarodawcą jednorazowych pieluch, które trafią do dzieci, których życie przed narodzeniem było zagrożone.

Rozlicz się w prosty sposób Online klikając w przycisk:

Jeśli nie masz szlachetniejszego, bądź bliższego swemu sercu celu, na który możesz przekazać 1% swojego podatku, przekaż go na działania Fundacji Małych Stópek. W zeznaniu podatkowym wpisz nr KRS 0000048068,który należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, dopisując w rubryce Cel szczegółowy: Małe Stópki. Dzięki temu będzie wiadomo, że 100% Twojego 1% zostanie przeznaczone na zakup pieluszek jednorazowych dla dzieci uratowanych od aborcji.

W 2015 roku za przekazany nam 1% z 2014 roku w kwocie 20.000 zł zakupiliśmy pieluchy dla naszych podopiecznych, które w całości zostały rozdysponowane.

Rozlicz się w tradycyjny sposób pobierając pliki:
PIT-28     PIT-36     PIT-36L     PIT-37     PIT-38     PIT-OP

Oprócz przekazania 1% możesz także wesprzeć nas darowizną.

[payment]

Rozlicz się w prosty sposób Online klikając w ten przycisk!

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować