Zostań twarzą Marszu dla Życia!

Fundacja Małych Stópek zachęca do przesłania zdjęć portretowych, z których zostanie stworzona specjalna mozaika, ukazująca nowonarodzone dzieciątko oraz napis, zapraszający na tegoroczny Marsz dla Życia w Szczecinie.

Przygotowana grafika będzie widoczna na plakatach, bilbordach oraz w internecie, a jej celem jest promocja wartości każdego ludzkiego życia.

Rzecznik prasowy Fundacji Małych Stópek, Anna Piotrowska podkreśla, że pojawienie się m.in. na szczecińskich bilbordach jest możliwe dla każdego.
– Nie trzeba być żadnym aktorem czy celebrytą, tylko po prostu Obrońcą Życia, dla którego jest ono cenną wartością. Bo kto lepiej niż Obrońca Życia może zareklamować udział w radosnej manifestacji, w której podkreślona jest godność i wartość ludzkiego życia od poczęcia do naturalnej śmierci? – mówi Anna Piotrowska
Jak twierdzi Pracownik Fundacji, nie trzeba być ze Szczecina, by móc wziąć udział w akcji.
– Liczy się wspólny cel, który przecież łączy Marsze dla Życia w całej Polsce, dlatego niech zobaczą jak wielu nas jest – dodaje Piotrowska
Informacje na temat akcji dostępne są na: www.dlazycia.info/mozaika. Dzięki specjalnej platformie, każdy wysyłający zdjęcie, stanie się częścią grafiki, zapraszającej na szczeciński Marsz dla Życia.

Marsz dla Życia odbędzie się 15 kwietnia i przejdzie głównymi ulicami Szczecina pod hasłem ,,Piękni od poczęcia”. To już 16 z kolei manifestacja pro-life, która zrzesza Obrońców Życia z Polski i z zza granicy.

Anna Pleskot

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować