Zostań twarzą Marszu dla Życia!

Zostań twarzą Marszu dla Życia!

Fundacja Małych Stópek zachęca do przesłania zdjęć portretowych, z których zostanie stworzona specjalna mozaika, ukazująca nowonarodzone dzieciątko oraz napis, zapraszający na tegoroczny Marsz dla Życia w Szczecinie.

Przygotowana grafika będzie widoczna na plakatach, bilbordach oraz w internecie, a jej celem jest promocja wartości każdego ludzkiego życia.

Rzecznik prasowy Fundacji Małych Stópek, Anna Piotrowska podkreśla, że pojawienie się m.in. na szczecińskich bilbordach jest możliwe dla każdego.
– Nie trzeba być żadnym aktorem czy celebrytą, tylko po prostu Obrońcą Życia, dla którego jest ono cenną wartością. Bo kto lepiej niż Obrońca Życia może zareklamować udział w radosnej manifestacji, w której podkreślona jest godność i wartość ludzkiego życia od poczęcia do naturalnej śmierci? – mówi Anna Piotrowska
Jak twierdzi Pracownik Fundacji, nie trzeba być ze Szczecina, by móc wziąć udział w akcji.
– Liczy się wspólny cel, który przecież łączy Marsze dla Życia w całej Polsce, dlatego niech zobaczą jak wielu nas jest – dodaje Piotrowska
Informacje na temat akcji dostępne są na: www.dlazycia.info/mozaika. Dzięki specjalnej platformie, każdy wysyłający zdjęcie, stanie się częścią grafiki, zapraszającej na szczeciński Marsz dla Życia.

Marsz dla Życia odbędzie się 15 kwietnia i przejdzie głównymi ulicami Szczecina pod hasłem ,,Piękni od poczęcia”. To już 16 z kolei manifestacja pro-life, która zrzesza Obrońców Życia z Polski i z zza granicy.

Anna Pleskot