Selfie ks. Tomasza | Zostań Twarzą Marszu dla Życia!

Selfie ks. Tomasza | Zostań Twarzą Marszu dla Życia!

Fundacja Małych Stópek zachęca do włączenia się w akcję ,,Zostań twarzą Marszu dla Życia”. Z nadesłanych fotografii zostanie utworzona specjalna mozaika, ukazująca nowonarodzone dzieciątko oraz napis, zapraszający na największe w Polsce wydarzenie pro-life.
Ks. Tomasz Kancelarczyk, prezes FMS zachęca do przesyłania zdjęć twarzy, które staną się wizytówką szczecińskiej manifestacji w Obronie Życia.
Marsz dla Życia to my, więc można powiedzieć, że ma ,,twarz” Obrońców Życia – moją i twoją – wyjaśnia kapłan
Do włączenia się w akcję, wystarczy wejść na: http://dlazycia.info/mozaika/
– Sprawa jest bardzo prosta. Wystarczy wejść na stronę i wypełnić podane pola. Dzięki specjalnej platformie, każdy wysyłający zdjęcie, stanie się częścią grafiki, zapraszającej na Marsz – dodaje ks. Tomasz

Marsz dla Życia odbędzie się już 15.04.2018  o godz. 15:00 i przejdzie głównymi ulicami Szczecina. Hasło tegorocznej manifestacji to: ,,Piękni od poczęcia”. Radosna, rodzinna manifestacja pro-life od lat gromadzi Obrońców Życia, zarówno z Polski jak i z zza granicy.

Anna Pleskot