Półrocze edukacji w szkołach za nami

Pora na podsumowanie pierwszego półrocza naszej działalności w szkołach z nowym programem edukacyjnym, w którym spotykamy się z uczniami i wygłaszamy prelekcję nt. wartości życia. Do tej pory przeprowadziliśmy lekcje pro-life w 111 klasach, odwiedzając 16 szkół, czyli spotkaliśmy się z ok. 3300 uczniami. Łącznie spędziliśmy z gimnazjalistami i licealistami 6105 minut.

Nasze wizyty podnoszą świadomość młodych, pokazują prawdę i autentycznie zmieniają ich podejście do poczętego życia. Są owocne dyskusje, bogate materiały a czasem i łzy wzruszenia. To wszystko dzięki darczyńcom, którzy wspierają nas stałą darowizną raz w miesiącu!

Jesteś nauczycielem lub katechetą i chcesz zaprosić prelegenta Fundacji do swojej szkoły?! Zadzwoń pod nr 667 249 282 lub napisz na adres edukacja@fundacjamalychstopek.pl

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować