Problem z PITem? Pomożemy!

Rozpoczął się czas rozliczenia z podatku dochodowego. Nie należy to do najprzyjemniejszych czynności. Znaleźliśmy jednak sposób, by ułatwić Ci rozliczenie się z państwem i tym samym wesprzeć obronę ludzkiego życia poprzez przekazanie 1%. Wpisując w cel szczegółowy “Małe Stópki” sprawisz, że Stowarzyszenie Rodzin Katolickich wesprze samotne mamy będące pod opieką Fundacji Małych Stópek.

Jesteś emerytem lub rencistą? W kilka minut możesz zrobić coś dla ratowania życia!
Jeżeli dostałeś od organu rentowego (np. ZUS) roczne obliczenie podatku na formularzu PIT-40A, możesz przekazać 1% podatku dla Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, wypełniając formularz PIT-OP i składając (wysyłając) go do właściwego Urzędu Skarbowego do 30 kwietnia 2018 r. Formularz jest prosty w wypełnieniu, wystarczy wpisać swój PESEL, imię i nazwisko, adres urzędu skarbowego, nr KRS 0000048068 i cel szczegółowy: MAŁE STÓPKI oraz go podpisać.
Formularz dostępny do pobranie tutaj: PIT OP

W każdą środę marca od godziny 15.30 – 18.30 w siedzibie Fundacji Małych Stópek dyżurować będzie księgowa, która bezpłatnie wypełni dla Ciebie PITa.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować