馃尲馃挆馃尯Oto nasza fundacyjna codzienno艣膰馃尯馃挆馃尲

Nasza codzienno艣膰 to pomaganie tym, kt贸rym nikt nie chce pom贸c. Pami臋tajmy, 偶e wyj艣cie z propozycj膮 aborcji, to 偶adna pomoc, a wykorzystanie ludzkiej s艂abo艣ci i trudnej 偶yciowej sytuacji. Jest to propozycja, kt贸rej przyj臋cie lub odrzucenie mo偶e zawa偶y膰 na 偶yciu jakiego艣 male艅kiego cz艂owieka, w kt贸rym bije ju偶 serce.

Jako Fundacja Ma艂ych St贸pek wyci膮gamy r臋k臋 do kobiety w ci膮偶y, kt贸ra nie widzi 偶adnego dobrego rozwi膮zania, poza tym kt贸re podrzuca jej 艣rodowisko. Stajemy si臋 rodzin膮 i przyjacielem dla niej, gdy z powodu samotno艣ci nie czuje si臋 na si艂ach aby wychowa膰 dziecko. Pokazujemy jej, 偶e 偶ycie to skarb i nie wa偶ne w jakich okoliczno艣ciach pocz臋艂o si臋 jej male艅stwo, ona b臋dzie dla niego najlepsz膮 matk膮. Pomo偶emy jej we wszystkim tym co najbardziej prozaiczne i dla kogo艣 z boku mo偶e nie wydawa膰 si臋 wielkim darem 馃檪

Zapraszamy Ci臋 do obejrzenia filmiku w kt贸rym pusta paleta w mig zamienia si臋 w gotow膮 wyprawk臋, kt贸r膮 艣mia艂o posy艂amy do samotnej mamy i jej male艅stwa聽馃懚馃ぐ馃け

A to wszystko dzi臋ki Tobie Drogi Darczy艅co

馃馃懕鈥嶐煈扁嶐煣戰煈煈ю煈煣擆煈︷煈

鉂桲a偶da z艂ot贸wka to dar, dlatego je艣li i Ty chcesz do艂膮czy膰 do tego dzie艂a to opr贸cz przelew贸w tradycyjnych do Twojej dyspozycji jest r贸wnie偶 t.pay oraz paypal

Anna Piotrowska

Fundacja Ma艂ych St贸pek

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek