“Bieganie pomaga” już wkrótce w Poznaniu!

Jakiś czas temu pisaliśmy na naszej stronie o Agacie, która jest darczyńcą Fundacji i postanowiła zorganizować akcję “Bieganie Pomaga” (więcej informacji znajdziecie TU). Dzięki jej ostatniemu biegowi na 81,64 km na jednego z podopiecznych Fundacji Małych Stópek została przekazana kwota 81,64 zł.

Otóż chcieliśmy Was poinformować, że nasz dzielny sportowiec o wielkim sercu jeszcze nie zakończył akcji i wygląda na to, że dopiero się rozkręca 🙂 Agata właśnie napisała do nas, że zamierza wziąć udział w poznańskim Półmaratonie PKO i pobiec dla życia! Bieg odbędzie się dokładnie 15 kwietnia, dlatego wszystkich z Poznania i okolic zachęcamy do kibicowania w tym dniu Agacie, a rozpoznać ją nie będzie trudno, gdyż pobiegnie w zaprojektowanej we współpracy z nami koszulce z logiem Bractwa Małych Stópek.

Równo miesiąc do mojego pierwszego półmaratonu.

11. PKO Poznań Półmaraton odbywa się 15 kwietnia – dokładnie wtedy kiedy w Szczecinie jest Marsz dla Życia organizowany przez Fundację Małych Stópek. W związku z tym, że moje wybiegane pieniążki przekazuje na Bractwo Małych Stópek mój pierwszy półmaraton przebiegnę „dla Życia”:

źródło: https://bieganiepomaga.com/2018/03/15/coraz-blizej/

Trzymajcie kciuki za nią, a wszystkich mieszkańców Szczecina i okolic 15 kwietnia zapraszamy na największy w Polsce Marsz dla Życia, który jak co roku ruszy z Jasnych Błoni o godz. 15:00.

Zespół FMS

👣

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować