Kiedy Szczecin maszerował, ona biegła dla życia w Poznaniu!

Kiedy Szczecin maszerował, ona biegła dla życia w Poznaniu!

15 kwietnia, kiedy po ulicach Szczecina maszerował największy w Polsce Marsz dla Życia pod hasłem „Piękni od poczęcia”, w Poznaniu jedna z takich pięknych osób, brała udział w 11. PKO Poznań Półmaraton. Na kilka godzin przed startem napisała: …ale się boję. Nie chcę zawieść sama siebie, ale przede wszystkim tych, którzy we mnie wierzą.

Agata, o której już pisaliśmy na naszej stronie, jest z nami w stałym kontakcie i dzieli się swoim doświadczeniem akcji „Bieganie pomaga”, której jest autorką.  Na swoim blogu napisała:
Każdy mój krok jutro to będzie modlitwa. Modlitwa w intencji obrony życia. A tu polecam dla biegaczy – modlitwa przed startem: Biegnij u mego boku Panie. Bądź w każdym uderzeniu mego serca. Daj siłę moim krokom Jak chłód otaczaj mnie, jak wiatr popychaj mnie. Panie wiem, że jesteś przy mnie. Oddaje Tobie ten bieg. Amen.
Po więcej zapraszamy na bloga Agaty 😉
Mamy nadzieję, że wszystko poszło dobrze i czekamy na jej wrażenia z maratonu!

Zespół FMS