Kiedy Szczecin maszerował, ona biegła dla życia w Poznaniu!

15 kwietnia, kiedy po ulicach Szczecina maszerował największy w Polsce Marsz dla Życia pod hasłem “Piękni od poczęcia”, w Poznaniu jedna z takich pięknych osób, brała udział w 11. PKO Poznań Półmaraton. Na kilka godzin przed startem napisała: …ale się boję. Nie chcę zawieść sama siebie, ale przede wszystkim tych, którzy we mnie wierzą.

Agata, o której już pisaliśmy na naszej stronie, jest z nami w stałym kontakcie i dzieli się swoim doświadczeniem akcji “Bieganie pomaga”, której jest autorką.  Na swoim blogu napisała:
Każdy mój krok jutro to będzie modlitwa. Modlitwa w intencji obrony życia. A tu polecam dla biegaczy – modlitwa przed startem: Biegnij u mego boku Panie. Bądź w każdym uderzeniu mego serca. Daj siłę moim krokom Jak chłód otaczaj mnie, jak wiatr popychaj mnie. Panie wiem, że jesteś przy mnie. Oddaje Tobie ten bieg. Amen.
Po więcej zapraszamy na bloga Agaty 😉
Mamy nadzieję, że wszystko poszło dobrze i czekamy na jej wrażenia z maratonu!

Zespół FMS

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować